Bar Manager

Gestión Hotelera La Marina Calp

Inscripcions tancades

Aquest no és un lloc qualsevol. I tampoc és un lloc qualsevol.

Aquí no busquem gent per cobrir torns. Busquem algú que entengui el negoci, el ritme i la responsabilitat de tenir a les seves mans tots els bars d'un resort on sempre està passant alguna cosa.

No busquem només algú que gestioni. No estem buscant un cap de barra ni un maitre amb bona actitud. Busquem algú que hagi gestionat serveis d'alta rotació, consum mitjà-alt, operacions simultànies i que ho hagi fet amb criteri operatiu, focus en rendibilitat i lideratge real.

Busquem algú que lideri, que entengui cada número, cada barra i cada persona de l'equip. Algú que sàpiga que això va de pressió real, de resoldre coses ràpid, de tenir-ho tot sota control encara que per dins... passin coses.

No és teoria. Aquí es viu. Es treballa. S'exigeix. Es millora. I quan surt bé (que surt), la satisfacció és una altra. Perquè saps que ho fes tu, amb el teu equip, amb el teu criteri i amb les teves decisions.


Descripció

Des de 1985, donem vida a l'autèntic Benidorm. Els qui ens trien descobreixen la veritable essència de Benidorm, les seues històries converteixen Marina Resort Benidorm en un lloc llegendari, sinònim de Benidorm, el Benidorm més autèntic i extraordinari

No volíem ser només un altre hotel, volíem recrear la màgia de l'autèntic Benidorm.

Marina Resort Benidorm és el punt de trobada on cobra vida The Original Benidorm Vibe, un lloc on tot succeeix i es viu amb l'essència de la ciutat.

La nostra història està entrellaçada amb la de la ciutat, hem estat testimonis de la seva evolució, però hem convertit el seu esperit vibrant en la nostra força.

Hem incorporat l'esperit de Benidorm en cada racó i experiència del nostre hotel, convertint-nos en part de la seua història.

El que és comú en un hotel, nosaltres ho fem extraordinari.

Amb el VIBE més autèntic de Benidorm.

Som The Original Benidorm Vibe.




Funcions

Què vas liderar

- Múltiples punts de venda actius alhora, amb diferents públics, fluxos de consum, nivells de servei i productes.

- Un equip de més de 50 persones: cambrers, bartenders, runners, encarregats. Un equip viu, amb rotació, torns i molt moviment.

- Un entorn amb pics de consum intensos, serveis especials (reserves, passis, esdeveniments, consums anticipats, tiquets tancats), i on cada detall compta.

- Operatives paral·lelas on cal saber ajustar temps, recursos, prioritats i decisions comercials en temps real.

- Una realitat on no hi ha marge per a la improvisació, però sí per a l'adaptació constant.

Què has de dominar

- Gestió completa d'estoc i magatzem, amb sistema: control de consums, caducitats, escandalls, inventaris, registres, minves.

- Supervisió i control de comanderes, TPVs, mitjans de cobrament, arqueigs, tancaments,devolucions, i quadri de caixa. Tu no ho fas tot, però ho controles tot.

- Negociació directa amb marques, distribuïdors i proveïdors. No només demanes producte: negocies marges, visibilitat, exclusivitats, i canvies quan no compensa.

- Disseny i seguiment d'una oferta líquida coherent, rendible i adaptada al client real, no al catàleg ideal.

- Capacitat per treballar amb cuina, esdeveniments, reserves i producció perquè tot encaixi, des del logístic fins a l'econòmic.

- Anàlisi real de rendibilitat per punt de venda, referència, moment del dia, tipus de client.

- Lectura directa del compte d'explotació de F&B: saps si està bé o malament, i què cal ajustar.

- Pricing intel·ligent: saps quan baixar per rotar i quan pujar per rentar.

- Control de temps de servei, experiència del client i ambient a cada barra. Perquè no només es tracta de vendre: cal fer-ho bé.


S'ofereix

- Tipus de contracte: Indefinit

- Jornada laboral: Completa

- Categoria: Turisme i restauració


Requisits

- Anys d'experiència mínima en el lloc: Almenys 2 anys

- Estudis mínims: Bachillerat

- Idiomes: Inglés-Avançat

- Coneixements: Direcció de restaurant, Gestió de proveïdors, Supervisió, Direcció, Restaurant, Administració de personal, Gestió de costos, Gastronomia, Servei en sala

- Que tinguis experiència liderant equips de més de 30-40 persones, i sàpigues mantenir el focus en qualitat, motivació i exigència alhora.

- Que sàpigues quan apretar i quan soltar. Que et posis darrere de la barra quan toca, sense necessitat de fer-ho per quedar bé.

- Que formes al teu equip, el facis créixer, però també prenguis decisions difícils quan no funcionen.

- Que siguis un referent operatiu i humà: algú present, amb criteri, proper i amb capacitat real de prendre decisions.

- Que gestions amb autonomia, però amb visió alineada a la direcció. Aquí no s'improvisa, però sí que s'executa amb cap.

- Que transmetes professionalitat i seguretat sense imposar, simplement perquè es nota que saps del que parles.

Quin tipus de persona va encaixar?

Si has viscut això abans, ho vas veure clar.

Si mai ho has viscut, també.

Aquí no es ve a provar. Es ve a aportar des del primer dia.

I si tens el que cal, aquest és un lloc on treballar té sentit. Perquè aquí, el que passa, passa de veritat.

I tu vas estar al centre de tot això.