Tens experiència com a 2n Cap de Cuina? ¿Vius a Calp o voltants i busques una nova oportunitat de creixement laboral?
Treballa amb AR HOTELS & RESORTS i fa aquest salt professional que estaves esperant.
Actualment tenim vacant com a 2n Cap de Cuina per al nostre Hotel Diamante Beach 4* Superior.
Funcions
- En coordinació amb el cap de cuina, organitza, dirigeix i coordina el personal al seu cà rrec.
- Al costat del cap de cuina organitza, desenvolupa i controla totes les partides de cuina.
- Col·labora amb el cap de cuina en la planificació d'esdeveniments.
- Control de l'ús energètic de les instal.lacions de cuina.
- Realitzar comandes, tenint en compte les exigències del Departament de Cuina i les previsions.
- Col·laborar estretament amb el Maître, 2n maitre i amb el departament de restaurant.
- Col·laborar amb el Cap de Cuina en la confecció de les especialitats del dia, els menús especials, cartes i suggeriments.
- Dissenyar i verificar l'elaboració dels plats del bufet i la seva decoració.
- Controlar l'estat de les cambres frigorÃfiques, aixà com del gènere que contenen.
- Realitzar test i fitxes tècniques de productes.
- Supervisar i controlar el manteniment i ús de maquinà ria, materials i utillatge del Departament, realitzant els corresponents inventaris i propostes de reposició.
- Complir i fer complir les normes del Sistema APPCC.
- Col·labora amb el cap de cuina / Dpt. RRHH en la selecció, inducció al lloc, formació i reciclatge del personal al seu cà rrec, aixà com comunica els moviments d'altes, baixes, vacances dels mateixos.
- Formació i desenvolupament de l'equip de cuina. Captació de talent.
S'ofereix
- Contracte indefinit a jornada completa.
- Salari competitiu.
- Desenvolupament professional en empresa sòlida i de gran recorregut en el sector.
- Formació contÃnua de la mà de Xefs de reconegut prestigi.
- Oportunitat de participar en reobertura i posada en marxa de nous serveis.
- Descomptes en tots els serveis d'AR HOTELS amb el teu Unipeople d'empleat.
- Descomptes en serveis externs en els quals AR HOTELS té beneficis per a empleats.
Requisits
- Formació professional grau mitjà o superior en Cuina / Hostaleria i/o altres afins.
- Experiència en el lloc de 3 a 5 anys a Buffet d'hotels 3* o superior.
- Lideratge i coordinació d'equips.
- Capacitat per treballar sota pressió.
- Gestió de comandes.
- Coneixements d'APPC.
- Coneixements paquet office.