Cap/a de partida (calenta)

AR Hotels & Resorts Calp

Inscripcions tancades

T'apassiona el món de la gastronomia? ¿Busques una empresa sòlida en la qual desenvolupar-te?

Treballa amb AR HOTELS & RESORTS i fa aquest salt professional que estaves esperant.

Actualment tenim vacant com a Cap de Partida (Calent) per al nostre hotel Diamante Beach 4* Superior. Re-oferim les seves portes després d'una gran reforma amb la qual assegurem experiències úniques, nous conceptes gastronòmics i un servei de qualitat sempre al nivell de l'excel·lència. Vols saber-ne més?

Funcions

- Organitzar, dirigir i coordinar el personal al seu càrrec, establint el repartiment de tasques de la partida.

- Preparar, cuinar i presentar els productes d'ús culinari.

- Formació i desenvolupament de la resta de l'equip de cuina de la partida a càrrec.

- Col·laborar al costat del 2n de cuina en les comandes i conservació de matèries primeres i productes d'ús a la cuina. En la gestió de costos i inventaris.

- Organitzar el muntatge, servei i desmuntatge de bufet.

- Revisar i controlar el material d'ús a la cuina, comunicant qualsevol incidència al respecte.

- Compliment de les normes del Sistema APPCC, seguiment d'incidències i normes d'higiene en les cuines.

- Compliment de les normes de PRL i correcta utilització d'equips de protecció (EPI ́s).

- Dur a terme la correcta manipulació i etiquetatge d'aliments.

- Donar suport en altres funcions pròpies del departament segons necessitats.


S'ofereix

- Contracte indefinit a jornada completa.

- Salari competitiu.

- Desenvolupament professional en empresa sòlida i de gran recorregut en el sector.

- Descomptes en tots els serveis d'AR HOTELS amb el teu Unipeople d'empleat.

- Descomptes en serveis externs en els quals AR HOTELS té beneficis per a empleats.

Requisits

- Formació professional grau mitjà o superior en Cuina / Hostaleria i/o altres afins.

- Anglès nivell intermedi. Desitjable.

- Experiència en el lloc de 3 a 5 anys a Buffet d'hotels 4* o superior.

- Perfil dinàmic. Passió per la gastronomia. Afany de superació i millora contínua.

- Gestió d'equips- lideratge.

- Coneixements d'APPCC.